Saltar al contenido

Presentación de València 1808-2015. La història continua

Ayer tuve la oportunidad de presentar junto a Josep Sorribes, África Ramírez y el alcalde de Valencia, Joan Ribó, mi libro coordinado: València 1808-2015. La història continua… Fue un gran acto que contó con la presencia de multitud de amigos/as e investigadores sobre la ciudad. Os copio un extracto de lo que dije por si os anima a consultar el libro completo:

“Deia Sanchis Guarner, que l’investigador no ha d’estimar una part en particular del seu llibre, sinó que totes les parts han d’estar mesurades i ocupar un mateixa importància a l’obra total. Amb aquesta idea va traçar l’autor valencià, en el llunyà 1971, la seua famosa Història de València.
I amb aquest exemple hem elaborat aquest llibre dividit en 6 parts que conté aportacions de: metodologia, arquitectura i art, història contemporània, didàctica de l’espai urbà, economia o turisme” […] L’obra final que hui veu la llum en edició digital i prompte en paper, és resultat del treball incansable del investigador per voler saber de la seua ciutat. Un llibre que és veu escrita de les investigacions sobre la ciutat. València, la ciutat que ha canviat molt en 26 anys, no és la mateixa des del ja llunyà 1r congrés. Indagar sobre aquesta suposa portar del passat un entorn per plantejar en el present solucions i albirar un futur possible. La ciutat d’avui necessitava d’aquest llibre perquè en definitiva necessitem noves respostes, també noves preguntes.
Perquè quina ciutat som? Quina ciutat volem? Crec que aquest llibre donarà la resposta justa.

Gràcies per vindre hui i gràcies per investigar la ciutat”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 8 15 ?
 
loading
Translate »